Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Potansiyel Hoca Adayları...
Alt 01.11.2014, 02:03   #53
sivasporluyuz
Yeni Yiğido

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasporluyuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Potansiyel Hoca Adayları...

Sivasspor'a gönül vermiş dostlarım... Bu konu neden açıldı bilmiyorum ama şu an için hiç açılmaması ve hatta hiç konuşulmaması gereken bir konudur. Sivasspor'daki düşüşün sebebi sadece teknik direktör değildir. Arkadaşlar eğer yönetim olarak bu takıma hiç kimsenin hayal edemeyeceği bir hoca getirdim diyorsanız bu hocanın bir dediğini iki etmeyeceksiniz. Trabzon örneği ortada istenilen hoca getirilip kesenin ağzı da açılınca bakın neler oluyor görüyorsunuz değil mi? Yok eğer Trabzon'un ligdeki durumunu söyleyecek olursanız bende üç beş hafta sonra görüşelim derim. Bundan dolayı takımdaki kötü gidişatı hocaya bağlayıp yönetimi sütten çıkmış ak kaşık yapmak doğru bir yaklaşım değildir. Geçen sezon yapılanlar göz önünde dururken bu sezonun faturasını hocaya kesmek yanlış bir davranış olur diye düşünüyorum. Sen önce yönetim olarak hocaya kulak ver, nereye ve hangi oyuncuyu istiyorsa getir. Bir şey değişmezse ondan sonra hocayı gönder. Tekrar söylüyorum bu konu hiç açılmaması ve konuşulmaması gereken bir konudur. Dolayısıyla yönetimin bir an önce hocaya sahip çıkması gerekmektedir. Hem hocanın dediğini yapma hemde takım düşüşe geçtiğinde hocayı gönder. Olur mu böyle şey yahu! Madem böyle yapılacaktı Rıza hoca niye gönderildi diye sorarlar adama değil mi arkadaşlar... Saygı, sevgi ve selamlarımla...
sivasporluyuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla