Cevap: SİVASSPOR nasıl düzelir?
Su an itibariyle devre arasina kadar yapilacak fazla bir sey yok. Taraftar takima ve hocaya sahip cikmali, yönetim gerekli uyarilari yapmali ve teknik ekipte bekleneni veremeyen oyunculari kulübeye cekmeli. Elimizdeki mevcutlar daha basarili olabilecek seviyede. Bunu gecen sezon'da gösterdiler.
Devre Arasi Transfer döneminde sezon basindan beri sürekli dile getirdigimiz bölgelere artik takviye yapmak sart diye düsünüyorum. Yönetim artik borcami girer nasil yapar bilmiyorum ama takviye sart! En azindan sezon sonuna kadar kesinlikle Roberto Carlos ve mevcut yönetimle devam edilmeli. Hedef ligi rahat bir sekilde bitirmek olmali.
Sezon sonu ise yönetimin yeniden sekillenmesi gerektigini düsünüyorum. Bu Mecnun Baskanla olabilir veya yeni bir baskanda olabilir. Mecnun Baskanin sahis olarak Sivasspora büyük katkilari oldu, fakat ekibindeki yönetici arkadaslari ile bu is yürümüyor. Ne bir transfer komitesi, ne bir basin sözcüsü. Sanki amatör takim yönetiyorlar. Allahtan bir "BORCUMUZ YOK" sözünü ezberlemisler. Kos koca memlekette bu kulübe yönetici olabilecek illa birileri cikar. Aksi taktirde zaten Süper Ligi hak etmiyoruz demektir.
Yeni Baskan veya yönetim kurulu yeni sezon öncesi Carlos'la tamammi devammi kararini verip ona göre yeni sezon calismalarini baslar..