Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 07.11.2014, 20:16   #60
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya ben en Çoktan bu yönetim değişsin yada istifa laflarına gülüyorum ya sevgili kardeşim Bu takım Mecnun Odyakmaz ve ekibine zorla hatırla verildi ve yıllardır bir Allah'ın kulu çıkıp rakip olmadı kimse istemiyor kardeşim Çık ben olacak de onlarda milletin beş Kuruş vermeden ağız kokusunu çekmek istemiyor yok yok yok
O gün nasıl yönetici bulunduysa bugünde öyle bulunur. Hiç kusura bakmayın geçen sezon trilyonlar kazandı bu takım nerede paralar nereye harcandı bir kişi çıkıp açıkladı mı? Takımın şu kadar parası var denildi mi? Bir şeylerin artık değişmesi gerekiyor EĞER SİVAS'A BÜYÜK BİR FUTBOL KULÜBÜ KAZANDIRMAK İSTİYORSANIZ.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...