Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Nerede o eski Chahechouhe!
Alt 10.11.2014, 07:08   #3
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Nerede o eski Chahechouhe!

ATIF bencil oynamasaydı,bugün enaz 6 asist 6 gol performansıyla onun başarısını konuşurduk,bunu sadece atıfda yapmıyor ,utakada ,burhanda hepside yapıyor,üşenmedim tüm maç özetlerine baktım,eğer böyle bencil oynamasaymışlar tüm maçlardan puan çıkartırmışız, buna bursaspor maçıda dahil,son eskişehir maçında crintus ,sağındaki müsait utakaya yuvarlasa topu belki bu maçı kazanırdık,bana göre takımın en büyük eksikliği ve atıfın geçen sezonki performansının altında kalmasının nedeni bu,ayrıca solda aydının olmayışıda etkiledi,atıf serbest oynayınca,rakip onu kovalarken soldan aydın&ziya sağdan burhan&cicinyo rakibin kanatlarını otobana çeviriyorlardı atıfada dünya kadar pozisyon çıkıyordu,eskişehir maçında öyle müsait pozisyonu kaçırmazdı ,ben sol tarafa topla gidebilen ,seri bir kanat oyuncusu alınırsa atıfın geçen sezonki kadar olmasada enaz 13 gol 7 8 asist yapacağına inanıyorum,herfutbolcunun 1 kötü yanı vardır,atıfda topla şow yapmayı seviyor,buda bazen takımı zor durumda bırakıyor,eskişehir ve bursa maçında resmen topun ırzına geçti ,kaptırdığı topun haddi hesabı yok ,aklını başına toplaması lazım ,ozaman kendi ve sivasspor kazanmaya başlar
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...