Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gereken Yapılır
Alt 01.12.2014, 23:24   #9
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Gereken Yapılır

Alıntı:
58Yiğidoo58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi para para para. Adamlar sözleşmelerine isyan etmişler. Futbolla hiç alakaları yok. Bu konuşmanın altındaki gerçekleri görmek istiyorsanız. Sporaktif programının Carlosla röportajını dinleyin. Bu adamlar ne için sözleşme yaparlar bilmiyorum. B
Kimmiş bu sözleşmelerine isyan edenler? Cicinho, da Costa, Adem canavar gibi oynarken kiralık Toraman, koşmaktan aciz Ziya, pas vermek özürlü Kadir, ne yaptığını bilmeyen Aatıf ve Burhan mı sözleşmelerine isyan edip oynamayacaklar? Açıkçası ben böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum takım şu duruma sözleşme yüzünden gelmiş olamaz. Kaldı ki sözleşmesinden memnun olmayan adam sezon başında gitmek ister biz hiç böyle bir şey duymadık. Ayrıca bahsettiğin röportajı da bulamadım keşke link verseydin.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla