Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Uğur Boral Yolda...
Alt 02.12.2014, 23:19   #34
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 922 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Uğur Boral Yolda...

Uğur Boral en son bjk dan Ordu ya kiralık gitmişti galiba;Samsun da da fena maçlarda oynamadı ama o zaman şimdikinden 3 yaş daha gençti..Samsun da sadece 10 maç oynadı;sonrasında yine sakatlık sorunu çıktı..Sakatlandı sonradan yine 1-2 maç oynadı 1 tane de gol atmıştı...Herkes Uğur Boral ın nasıl bir oyuncu olduğunu biliyor bilmesine de gelirse bence İ.Toraman ın durumundan daha kötü bir duruma düşer..Bu oyuncunun müzmin sakat olduğunu herkes biliyor...Allah aşkına alınacaksa sağlam olan takıma katkı yapacak bir oyuncu alınsın..Ya da hiç alınmasın...2.,3.ligden geleceğe dönük hiç mi sol kanatta oynayacak oyuncu yok..Araştırılırsa çok iyi oyuncular ortaya çıkar....Uğur Boral a verilecek paraya yazık...Sercan Yıldırım dan bile daha kötü duruma düşer...Sağlam olsa en azından Ziya nın yanında takıma katkısı olur;ameliyet olmuş bir oyuncuyu almak ben süper ligde oynamak istemiyorum demektir...Yakında kupa oynayacağımız 3. lig takımına(Tuzlaspora )herkesin dikkat etmesini istiyorum(yarın maçları var Altınordu ile);bu takımda orta sahada ve forvette çok iyi ,geleceğe dönük genç oyuncular var..Bu tür oyuncular bizi geleceğe götürür;Uğur Boral gibi oyuncuları tecrübeli diye takıma almak ben bu ligde artık oynamak istemiyorum demektir...Uğur Boral a alacağımıza U-21 takımımızdan 1-2 oyuncuyu takıma monte etsek daha iyi olmaz mı?Umarım yönetim şaka yapıyordur;ya da sağ gösterip sol vurmak istiyordur diyorum...Umarım Jimmy Durmaz dan Uğur Boral a dönüş olmaz..33 yaşına merdiven dayamış,3 yılda sadece 20 küsür maç oynamış;bu yıl neredeyse hiç oynamamış bir oyuncunun adının geçmesi bir sivasspor taraftarı olarak beni çok üzdü;umarım bu haber doğru değildir...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla