Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 08.12.2014, 20:39   #41
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Takımın kalitesi genel anlamıyla kötü
Da costa, cicinho, adem, atıf ve kısmen ziya dışındakiler vasat altında

Koskoca transfer sezonu yine diyorum rakiplerin kalite artırır sen olduğun yerde sayarsan başarı gelmez ( yönetim başarı istiyor mu orası ayrı bir konu )

Ufak bir ayrıntı verelim 30 küsur yaşında kariyerinin sonuna yaklaşmış cicinho 89. Dkda bile pire gibi atağa katılıyor ve aynı hızda geri dönüyor. Ama oyuna yeni giren berk bir kez dahi sprinte kalkamıyor. Sorun cicinho berk karşılaştırması değil ama kardeşim bu adam ptt ayarında bunu takıma kazandırmak yönetimin vizyonudur

Rakibe baktığımızda necati mangala ibricic bizde çok rahat oynar hatta kalite atlatır. Ama yalçını para yok diye alamıyoruz ama adam saniyesinde başka takıma gidebiliyor

Forvette ciddi eksik var aydını orta sahada ciddi eksik var ümit defansı bozuyor

Cicinho olmasa demek şimdiden havlu atacaktık

Bu takım düşmeye düşmez ama hedef yükseltmek gerekirken hangi amaçladır bilinmez takımı geriye götürmek isteyen bir yönetim var. Devre arasında kaliteli 2 oyuncu bu takımı uçururdur ama berk batuhan christantus diye b kalite oyuncu alan yönetim takımın fişini çekmiştir. Yönetim sınıfta kalmıştır. Yönetimin amacı sivassporu sıradan her sene düşmemeye oynayan bir takım haline getirmektir. Borcum olmasın alacağım da olmasın mantığının doğal neticesi de budur.

Hakem de bugün takımımızı katletti. O ayrı bir tartışma konusu

Ben yıllarca 3 aylık transfer sezonunda dişe dokunur topçu alamayıp eylül ayında ocak transfer sezonunu konuşmayı adamı aptal yerine koymak olarak görüyorum.
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaanK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...