Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.01.2006, 14:58   #18
tugcin
Acemi Yiğido

tugcin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tugcin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yazık ya, burda bas bas bağırıyoruz..yönetim hatalı davranıyor diye ama bizi dinleyen kim....yazıklar olsun...bakın serkan rençbere...tanırsınız..geçen sene orta sahanın dinamosuydu..şimdi bursada oynuyor ve neler yapıyor neler, bursanın başrılı olmasında en büyük pay sahiplerinden...şimdi ertuğrulun yıldızı nasıl parlayacak biliyormusunuz, çünkü değer kıymet bilen bir hocanın yanına gitti, raşit hoca ne yapar eder ertuğrul'u kazanır, biz de arkasından bakarız...bu Alman hocalar zaten 13,14 adamla çalışan hocalar...başka futbolculara, hele paftan gelen çocuklara değre vermezler...bakınız Daum örneği....

Bir diğer futbolcu Serdar.Şimdi nerde? uşaksporda..izleyen oldumu ilmiyorum ama ben izledim...çok iyi oynuyor...bizde kim kaldı peki geçen seneden? ilhan, yasir...ya bu futbolcuları bırakın birinci ligde, ikinci ligde bile göremezsiniz ama ne yzaık ki sivasda şans buluyorlar...olmaz böyle transfer politikası..ertuğrul2u harcadık,m. aliyi harcadık, serkanı harcadık...vs. ama andersonu harcamaya kıyamıyoruz..çünkü o yabancı, brezilyalı...bu böyle gitmez!