Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: SİVASSPOR nasıl düzelir?
Alt 20.12.2014, 15:14   #80
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SİVASSPOR nasıl düzelir?

Alıntı:
halilxx58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Basarisizligi Ertugrul'a baglamak cok yanlis. Daha önce 2 takimla küme düsmüs olabilir, fakat sahada 10 oyuncu hic birsey yapmazsa bir tek kaleci pek fazla birsey degistiremez. Korcan'inda kadro disi kaldigini düsünürsek Ertugrul sezon sonuna kadar mutlaka takimda kalmasi lazim. Yedek kaleci olarak birtek Deniz var, devre arasinda mutlaka yeni bir kaleci lazim.

Ertugrulu takimdan göndermek pek birsey degistirmez. Ziyanin, Burhanin, Aatifin, Ümit formsuzlugunun Ertugrulla bir ilgisi oldugunu sanmiyorum. O yüzden böyle haksiz yere kisilere yüklenmek hic bir fayda vermeksizin daha cok zarar verir. Cünki ben bir cok futbolcunun bu forumda yazilanlari okudugunu düsünüyorum.
bugün hala bu fikirde misin düşünsene ertuğrula yapılana haksızlık diyosun ama sen hiç korcanı düşünmüyosun

ertuğrulun yaptığı hata bugün takımı yaktı yada şöyle diyim forvetlerin beceriksizliğini örttü bide korcan en azından bonservisli kalecimiz hata yapıyosada korcan yapsın bu ertuğrulun kaçıncı hatası erciyes maçında ümite dalanda ertuğruldu bu hafta boşa çıkanda oydu geldiği ilk hafta gekasa golü hediye edende oydu bak benim hatırladığım 7 puanımızı herif tek başına cep ettmiş milletin kalecileri maç kurtarır bizimkiler puan dağıtır
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla