Cevap: Genel kurul kararı alabiliriz
Bizim bu bazı Sivasspor taraftarları kadar nankör insanlar ömrüm boyunca görmedim.Ulan ne vefasız ne değişik insanlarmışsınız siz ya.Nasılda diliniz varıyor "Yönetim İstifa"demeye.Bizleri toprak sahalardan alıp avrupa kupalarına götüren kısa mazimizde neredeyse şampiyonluk yaşatacak ve bizler için hapis yatmış bir insana nasıl olurda İstifa et dersiniz siz.Herkes hata yapar kimse kusursuz değildir.Başkanımız bu duruma geleceğimizi nerden bilsin ? Kadro aynı stad aynı şehir desen e oda aynı.Giden sadece Aydın bide Domingues başkan bu iki kişinin yerini doldurmak için var gücüyle çalışmadımı.Sizler değilmiydiniz aman başkan transfer istemiyoruz kadroyu koru yeter bize diyenler? Şimdi ne dediştide "Başkan İstifa" deme cürretinde bulunabiliyorsunuz?Mecnun OTYAKMAZ klüp başkanlığından ziyade Sivasımızın 93'teki kötü imajını değiştirmiştir.Bir zamanlar madımakla anılan şehrimiz artık Sivasspor'la anılmaya başlamıştır.Ve sizler tam bir tahammülsüzlük örneği sergileyerek bu Adam gibi adamı ciddi manada üzdünüz.Hadi başkan İstifa etti ulan kim olacak başkan bunu hiç düşünmedinizmi ? Kim biliyor bizim klübümüzü herşeyiyle Mecnun Başkan gibi ? Bu adam'a her daim sahip çıkmamız gerekirken tam tersine bizde üstüne gidiyoruz ve bi anlamda takımı,taraftarları kaosa sürüklüyoruz.Sivasspor taraftarı cahil değildir Allahınızı kitabınızı seviyorsanız biraz mantıklı oynayın ! Valla helal olsun bugün "Yönetim İstifa" diye kendini parçalayanlar düşmanlarımızı bi hayli mutlu ettiniz.Helal olsun size.