Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yeni Hoca Belli Oldu
Alt 21.12.2014, 14:17   #41
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1119 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Yeni Hoca Belli Oldu

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
carlos'un gitmesi devre arasını zora sokacakmış!! ya kardeşim madem böyle bir etkisi vardı sene başında neden göremedik?

yılmaz vural'ın takımı ligde tutabileceğini söylüyorsun. kalan 20 maçta en az 9 galibiyet gerekiyor. yılmaz vural'la bu iş nasıl olacak??

yönetimi kutluyorum. sergen en doğru seçim....
sen sergenin bu işi başaracağından nasıl eminsin? sana göre süpermen sergen mi? hocalık kariyeri veya başarısı ne? yılmaz vural derken ben onu savunduğumdan değil en azından kümede kalma konusunda bişeyleri yapabildiğinden dolayı dedim yoksa vural çalışılacak hoca değil..seren ise egosundan geçilmeyen hocalığı aynı siizn eleştirdiğiniz carlos gibi soru işareti olan bir isim..sen nasıl emin olup sergene şu durumda güveniyorsun?ve yönetime düne kadar demediğin kalmıyordu yönetimi şimdi kutlamışsın..yöentim yollamdı carlos ayrıldı çünkü o cömert yönetim transfer konusunda yine carlosa kulak vermedi..sergen gelince öyle dişe dokunur transfer falan beklemeyin..