Cevap: Sivasspor Sergen'e Emanet
Hayırlı uğurlu olsun inşallah antepteki dönemindeki gibi başarılı olur sergen hoca. Destek verip güzel sonuçlar gelmesini bekleyeceğiz artık. Çünkü bu takım bizim ve başka sivasspor yok. Lütfen kimse takıma küsmesin ve desteklemeye devam etsin.Mesela ben her hafta iki arkadaşımı alıp maça getiriyorum.Sizlerde bunu yapın. Durumunuz varsa biletlerinide alın yeter ki maça gelsinler.Taraftar desteği olmadan futbolda başarılı olmak çok ama çok zor.Rakipler güle oynaya gelip gitmesinler şu stadımızdan valla çok zoruma gidiyor.Ben kendimi yırtarken arkamdaki dayıların otur gardaş göremiyoruz demesinden bıktım usandım artık. Artık şu taraftar olayını bir şekilde çözmemiz gerekiyor.Yönetim şu passolig gişelerinden istasyon caddesine de koysa en azında kart için stada gitmeye erinen arkadaşlarım kaldırım saymayı bırakıp 5 dk bekleyip( zahmet olmazsa ) kartlarını alabilirler.Son passolig kart rakamı 8200 idi galiba. Yazık kocaman şehir şu rakama bak arkadaş. Konser olsa en az üç dört katı adam toplanır.Haksızmıyım sizce.
|