Alıntı:
YigidooSivas58 Nickli Üyeden Alıntı
Nerden biliyorsunuz tam okumadigimi elbettde okudum sizde engin baytar transferine karsisibiz onu anladik ama ilk cumelene katilmiyorum.
Ordada Sivasspor kendi butcesine gore transfer yapiyor diyorsunuz ve Aatif costa cicinho ya fazla para veriliyor diyorsunuz tamam burda hakli olabilirsin ama kimse Sivasspor da para yok demesin o kadar basarilar elde ettik paralar kazandik 2-3 iyi oyuncu lazim sadece bunu anlatamiyorum.
|
Sivasspor un mevcut yönetim gelmeden önce şehrin icinde 3 katlı dar bi binası vardı oyuncular orda kalır idari işler orda yapılardi, antrenmanlar dört eylülun yanındaki toprak sahada yapılırdı ama şimdi bir sürü başarılı sayacagin takımlarin imrenecegi tesisler ve antrenman sahalarına sahip bi kulubuz, ayrıca sıvas oyuncu getirmekle bursaya oyuncu getirmek arasında da fark var sivasta oyuncunun vakit geçiregi anlar yok bi alışveriş merkezi yok örneğin bir oyuncu sıvas a 5 e gelmiyor ama başka tarafa 3 e gidebiliyor, belki bu yönetim çok pahalı transfer yapmadı ama çoğu takımın imrendigi heyecanlar yaşattirdi
Sonuç olarak eleştirirken tüm etkenleri göz önünde bulundurmak lazım bence.