Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sponsor firma ismi
Alt 10.01.2015, 18:31   #26
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sponsor firma ismi

Uefa kriterleri ile ilgili zaten bir düzenleme yapılacak. Ben çok gerekli bulmuyorum. Sivasspor şuanda zaten bir futbol kulübü görünüyor. Spor kulübü değiliz. Burada bazen konu açıldıkça değinmeye çalıştım. Spor kulübü olmamız lazım altyapılara önem vermemiz lazım diye. Geçen günlerde yapılan bir açıklamada son 3 sezonunu kulübünde geçirmiş altyapısından yetişmiş iki takım yazmışlardı birisi Gençlerbirliği diğer Bursaspor. Demek ki yapacak çok şey var. Spor kulübü olduğumuzda zaten federasyon çeşitli destekler verecek. Medicana salon sporlarına sponsor olabilir. Hep hayalimdir ki bir basketbol ya da voleybol takımı olsun Sivasspor'un. Bunun için kaç kere buradan yazdım ki voleybolda 4 Eylül Belediyespor'u alıp adını Sivasspor yapalım. Zaten TVF gerekli desteği veriyor. İşte bu anlamada Medicana Sivasspor ismini voleybol takımına verebiliriz. Birde Basketbol şubesi açıp ona da ya bu kuruluşu ya da başka bir kuruluşu sponsor olarak alabiliriz. Ama Futbol takımımıza isim pek uygun olmaz gibi geliyor bana.
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla