Cevap: Maçı Değerlendirelim
Adem Koçak sınırlarını zorluyor.. Çalımlar, top kapmalar resmen adam 2 kişilik oynuyor.
Kadir Bekmezci.. Nerde o eski performansı.. 2 sezondur çok büyük hatalar yapıyor maçlarda. Önceki Kadir top çalar,oyun kurar,pasları ile alkış alırdı. Hatalar zinciri kuruyor adeta son zamanlarda.
Ziya Erdal- Sakatlığından dolayımıdır bilmiyorum ama yine formsuz. Eski bindirmeleri yok. Geçen seneki performansını göremiyoruz. Abdurrahman Dereli ya da Fatih Çıplak daha iyi bir tercih olacak. Şahsi kanaatim Abdurrahman Dereli'den yana. Tecrübesine dayanarak defanstaki zaaflarımızı da bi nebze azaltır kanaatindeyim.
Burhan Eşer- Nerde o eski Burhan.. Alan, götüren, kariyer rekoru kıran adam. Rekoru kırdım nasılsa yatayımmı diyor acaba. Acilen toplanması gerek
Batuhan Karadeniz- Mecnun başkana verdiği sözü tutuyor gibi. Koşmaya top tutmaya ve zıplamaya başlamış. Tabiki biraz daha kilo vermesi lazım. Ama böyle giderse yıllar önce o beklenen performansı yakalar inşallah.
Yeni transferlere gelirsek eğer Eneramo'yu fazla izleme imkanımız olmadı..
İbrahim Akın- Oyuna girdi atağa geçti takım. Baskı yaparken gol gördük o ayrı bişey ama ligin başını hatırlattı bana. Gaziantep'te oynarken ikinci yarı giriyor ve 2-1 Gaziantep maçı kazanıyor. 2 golde de payı büyüktü.
Yapılması gerekenler:
Acil orta sahaya 11 oynayacak ve alternatif olacak adamlar lazım.
İbrahim Akın ilk 11'e kilitlenmeli şayet fiziki kondisyonu yeterli ise.
İyi bir golcü de şart gibi. Eneramo'dan ve Batuhan'dan daha iyisi lazım bize.
Korcan-Cicinho-Da Costa-Ümit-Abdurrahman-Yeni ortasaha(Mehdi)-Adem-İbrahim Akın- Atıf-Aydın(Utaka-Burhan)-Yeni Forvet(Eneramo-Batuhan)
*Bence en büyük kaybımız Ahmet Aras'tır. Fizik olarak, mücadele olarak ve ayrıca bitiricilik ve hava hakimiyeti açısından şuan Sivasspor'un en iyi forveti konumundaydı. Yeterli şans verilmediğini düşünüyorum. İyi bir forvet kazanabilirdik. Yazık oldu.