Cevap: 4 Eylül Belediyespor Neden İstikrarsız?
inşallah bu yenilgi son olur..Bu yenilgi 4 Eylül Belediye ye hiç yakışmadı..Hafta ya da toparlanmazlarsa atı alan Üsküdar ı geçer...4 Eylül Belediye ilginç bir takım takıma 3 tane de takviye yaptılar;alınan oyunculardan 2 tanesi daha önce Sivas takımlardan yetişip dışarıda 2.,3. liglerde oynayan oyuncular..Bir tanesi forvet diye alındı henüz siftah yapamadı ama gelen santarforun yerine gönderilen santrafor Ziya İnday 2 hafta da 2 tane gol atmış;Ziya Ankara Adiliyespora ara transferde gitmişti..Ben 4 Eylül ün bu yıl 1 kez geçen yılda bir çok maçını canlı izlemiş biri olarak Ziya nın neden gönderildiğini anlamış değilim;Ziya bu yıl Sivas'taki Karabük kupa maçında da golünü atmıştı..Bakalım yeni gelen golcü ne zaman golle tanışacak;kendisini hiç izlemedim, tanımam ama tff nin sitesinde 2.lig beyaz grupta da bir dönem oynadığını gördüm;çünkü 4 Eylül ün gole ihtiyacı var;yusuf kardeşim golcüleri iyi tanır;çünkü bir zamnlar kendisi 2. ligin en iyi golcülerindendi....;ayrıca Kaan ın neden sürekli oynatılmadığını merak ediyorum;bence Kaan elindeki bekler içinde en iyisi;herhalde hocamızın bir bildiği vardır;artık kupa mazareti de olmayacak ;4 Eylül bu kaybedilen puanları ileride aramaz;4 Eylül gerçekten iyi takım Yuyuf Hoca ve oyuncularına güvenimiz sonsuz..Umarım 4 Eylül Belediye artık kupa defterini kapatıp bir an önce lige döner..İyi bir 4 eylül Belediye nin içerde dışarda yenemeyeceği takım bence yok..4 Eylül Belediye ye bundan sonraki maçlarda başarılar dilerim...Morallerin, bozmasınlar daha lig yeni başladı..
|