Cevap: K I N I Y O R U Z
Hoşgörünüze sığınarak sıra dışı bir yorum yapacağım.
Futbolu hayatının merkezi yapanlara sesleniyorum. Nedir bu futbol hayatın merkezinde midir? Taparcasına futbola bağlanmak dünyevi ve uhrevi hayatımıza ne katar. Ne olacak yani üst üste on kere şampiyon olsan bir insanın hayatından daha mı değerli. Bu soruların cevabını herkes kendine sormalı. Eline bayrakları alıp ölmeye, ölmeye, ölmeye geldik diye bir öfke, bir histeri nöbetiyle maça gelenlere yarın ona bu hayatı veren (Yüce Allah c.c) benim için ne yaptın diye sorduğunda taraftarı olduğum kulüp için canımı ortaya koydum diye mi cevap verecek insanlar. Dikkat edelim dostlar şirke girmeyelim. Hiçbir sevgi Allah sevgisinden üstünde değildir, İkinciye Vatan Sevgisi gelir. Bende hasbel kadar futbolu seviyorum Sivasspor taraftarıyım. Ama bizi yeniyor diye kimseye küfretmedim. Maçımı izledim gerektiğinde sesim kısılana kadar da takımımı destekledim o kadar. Sonuçta karşımızdaki takım da Yunan yada Ermenistan takımı değil. Bu ülkenin insanları. Bunun vebali çok büyük. Yarın huzuru mahşerde bizden davacı olacakların sayısını arttırmamalıyız. Allahın huzurunda yüzümüzün kızaracağı şeyler yapmamalıyız. Yanlış anlaşılmasın bunları Sivasspor Taraftarına söylemiyorum. Yiğidolar belki şu ligin en centilmen taraftarı. Bir futbol severin öz eleştirisi olarak yazdım. Sürçü lisan etti isem affola.
|