Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 15.02.2015, 15:23   #40
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1078 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

bugün mükemmel bir SAVUNMA futbolu oynadık..neredeyse konya 1,5 pozisyonla maçı tamamladı...baskı yedik gibi göründü ama zaten oyun planımız kendi yarı sahamızda çok iyi kapanıp kanatlardan ani hücumlarla çıkmaktı...maçtan önce konya ve gs maçlarından 4 puan çıkarırsak işlem tamam demiştim eğer gs maçından da 3 puan alırsak ki ben sonuna kadar inanıyorum tamamen düzlüğe çıkar ve kupaya asılarak Avrupa planları bile yapabiliriz..

-sergen hoca ve ekibi beni fazlsıyla şaşırtıyor ve gelecek adına oldukça ümit veriyor...hoca oyun okuma konusunda değişiklikler konusunda gerçekten nokta atışlar yapıyor ve eldeki kadroyu harika kullanıp iyi verim alıyor...gel de üzlme şimdi şu takıma geleni atan fernandao gibi diri bir forvet olsaydı diye..

sergen hoca oynattığı futbol ve oyun okuma yönüyle bana bülent uygunun bizi şampiyonluğa oynattığı dönemdeki futbolu hatırlatıyor...ve bu beni gerçekten ilerisi adına heyecanlandırıyor...maça baktığımızda bugünkü maçın yıldızları defansta da costa ibrahim ikilisi ve ortada arı giib olan ve ts maçında da iyi işler yapan mehdiydi..tek kayıp kart cezalısı burhan oldu ama bundan hiç korkum yok zira eğer oynarsa musa sinan ts maçında ben artık hazırım mesajını vermişti..belki de bu maçta kendini ispatlayıp formayı da kapar...sergen hocayla hep 6 puanlık maçları kazandık ve inşallah sırada yine 6 puanlık bir gs maçı var..onu da alırsak tam yol ileri kupa diyorum ve hocaya takıma maşallah diyorum..son bir not: bu haftaki gs maçından itiabren sezon sonuna kadar ALLAH aşkına şu stadı doluralım..konya stadını ve seyircisini gördük, onların yarısıı kadar hevesli olsak bize yeter...