Tekil Mesaj Gösterimi
Sivas'ı Seviyoruz...
Alt 30.03.2015, 21:14   #1
Rallim58
Gast

Standart Sivas'ı Seviyoruz...

Asıl adı Cícero João de Cézare olan Brezilya'lı futbolcumuz Cicinho, Sivas'ı ve Sivassporu seviyoruz, Sivas'ta mutluyuz dedi.

Vizyon58 Tv'de, Nail Sertakan'ın hazırlayıp sunduğu, Haydar Aldıkaçtı ve Tarık Biçer'in yorum yaptığı Futbol Analiz programının bu haftaki konuğu, yiğidoların sevgilisi olan Cicinho oldu.

Cicinho, programda sorulan sorulara içtenlikle cevap verirken, Sivas ve Sivasspor hakkındaki görüşlerini de dile getirdi. Sivas ve Sivassporu seviyoruz, burada mutluyuz diyen Cicinho, "Eşim de ben de Sivas'ı, Sivas halkını ve Sivassporu seviyoruz. Verdiğim en güzel kararlar arasında Sivasspora gelmek olduğunu söyleyebilirim. Futbolu bırakınca Sivassporda teknik kadroda görev teklifi gelir mi? bilemem ama belki 1 yıl daha olan sözleşmem sonunda sözleşmemin uzatılması istenirse neden kalmayalım Sivas'ı ve Sivassporu seviyoruz, kalırız" şeklinde konuştu.

Roberto Carlos gidince benim de beraber gideceğimi düşünenler yanıldı diyen Cicinho; "Ben profesyonel futbolcuyum, burada mutluyum ve kaldım. Birbirimize başarı dileyip vedalaştık. Ben Sivas'tayım ve gitmedim" dedi.

Evlerine davet ederek ikramda bulunacak kadar samimi ve yakın yiğidoların olduğunu da belirten Cicinho, taraftarların her maçta kendilerini desteklemeleri gerektiğini ve stadyuma davet etmeyi ihmal etmedi.
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...