Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 4 Eylül'de Küfüre Son!
Alt 28.04.2015, 11:17   #10
ReFRaCToRY
Yiğido

ReFRaCToRY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

103 Mesajına 199 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 ReFRaCToRY Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: 4 Eylül'de Küfüre Son!

Alıntı:
Soyözen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla arkadaşlar beni tanıyanlar bilir, Ankara'da ikamet eden birisi olarak mümkün olduğunca iç saha maçlarına ve deplasmanlara (Gençler, Eskişehir, Konya gibi) maçlara gidiyorum. Bu maçların çoğuna da eşimle gidiyorduk. Şimdi bir evlat sahibi olduk, bu nedenle ben tek başıma ya da iç saha ise babamla gidiyorum.

En son Mersin maçında, şimdiye kadar görmediğim bir küfür deryası yaşandı. Topluca tezahürat halinde değildi ama tribünden birkaç tane yaşını başını almış, yolda görsen adam zannedeceğin "kişiler", avazı çıktığı kadar yüksek sesle ana avrat küfür edip durdular. Etrafındakiler de (biz de dahil) bir şey diyemedik. Deli midir maynak mıdır kim bilir?

Doğal olarak düşünmeden edemiyorum, hasbelkader eşimle gittiğimiz maçların birinde bu durum olsa ben ne yapardım? Bunu yapan yeni yetme gençler olsa etraf uyarır, önler. Ama yaşlı başlı "emmiler" olunca kimse bişey de diyemiyor. Canı çıkarcasına bağırarak aralıksız küfür etmek nedir yani?
Ben aynı muhabbetten dolayı 4 Eylül'deki Bjk maçında sıkıntı yaşadım. Eşimle gittim oturdum, maç başladı ana-avrat küfür maç bitecek ana-avrat küfür. Adam en az 50 yaşında, dayanamayıp çıkıştım adama utanıp kusura bakma diyeceğine getirmeseydin o zaman, ben bu takım için oraya buraya vs deplasmana gidiyorum her yerde biz vardık diyor. Sonra dışarıdan birileri Sivas'a yobaz deyince kızıyoruz. Böylesi yobazlar içimizde mevcutken bir daha düşünmek gerekiyor eşinle maça gitmek için. Yoksa ALLAH ya sana verir, ya da o terbiyesize... Ayrıca dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama bu tür şahıslar Sivasspor için beste girilip bağırılmaya başlayınca birden sus pus oluyorlar ama takıma, rakibe veya hakeme küfür edilince tek başlarına da dahi olsa sahaya seslerini duyuruyorlar.