Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Bazı arkadaşlar elma ile armutu birbirine karıştırıyorlar;Malatya Stadı hep böyle kalacak;çünkü ilerde isteselerde kapasiteyi artıramayacaklar..Kim ne derse desin Sivas'a yapılan yeni stat gelcekte eğer büyükler isterse 35.000-40.000 arasında bir kapasiteye kesinlikle ulaşacak..Çünkü kapasitenin ilerde artırılması için gereken boş alanı arkada bıraktılar..Malatya da ise bir santim bile boşluk bırakılmadı..Onların statları sıradan bir stat ve kapasite hep 25.000 de kalacak...İddia ediyorum;dış tarafta bitsin bizim stadın güzelliği herkesi etkileyecek..Stadımızın ambiansı yeni yapılan bir çok stattan daha iyi olacak..Hep birlikte göreceğiz...Başkana da buradan teşekkür ediyorum; başkan yeni stadın herşeyiyle ilgileniyor;baksanıza Toki nin zemine sermek istediği sıradan çim yerine Hollanda dan ithal çimin zemine serilmesi için büyük emek sarfediyormuş...Umarım yeni stat zamanında biter bizlerde yeni sezonda yeni stada merhaba deriz...
|
la fontenden masallar seninki

kim o kadar masraf yaparda kapasiteyi arttırır sen inanıyormusun.Arkada boş alan bıraktılar demişsin sen sakarya stadına bakmadın herhal bırak bu işleri ..Mersinden sonra Trübün bütünlügü olarak en çirkin stadyum..
EKOLOJİK KAZIK ..