Cevap: Maçı Değerlendirelim
maçın adamı tecrübesi ve bence bu sezonki en başarılı ve faydalı transferimiz ibrahim öztürk oldu . burhana haksızlık yapmayalım oda çok iyi oynadı sağ çaprazdan golü atmamış resmen döşemiş
maç sonucu büyük bir bayram var insanlar sevinecek şey arıyorlar devre arası sövüp sayan ben şimdi mutlu oldum ancak bazı sorunlarımız var ve bu maçtaki 3 puanla bu sezonu kapatmış olduk bu maçı çok rahat kazanabilecek bir takım olmamıza rağmen kupa yorgunluğu falan derken son dakika golüyle geçen hafta bize uygulanan tarifeyi rakibe uygulamış olduk .
şimdi gelgelelim boy boylamaya soy soylamaya
YÖNETİM
rıza çalımbaydan sonra takıma doğru dürüst takviyeler yapılmadı son dönemde alınan en önemli oyuncular da costa cicinho ibrahim öztürk diğerlerinin adı lazım değil diğerleri aleni olarak menajer kazığı diye tabir edilen cinsten gelecek sezona yönetim uyanmalı ve takıma çok ciddi 7-8 topçu alınmalı birde gelecek sezon takımın başında hangi hoca olacak sergenle devam edilip edilmeyecek mi bu belirsizlik bir an önce ortadan kaldırılmalı ve bu sezon çok berbat olan alt sıralardaki takımların ikramı sayesinde ligde kaldığımız unutulmamalıdır.
TEKNİKTREKTÖR
sergen hoca gelişiyle takıma bir ivme kazandırdı ligde vahim bir tablo içerisindeydik . kupada ise hiç bir iddamız yoktu. ligde paçayı bu maçla kurtardık kupada ise yarı finali gördük .
sergen hocayıda az buçuk anlamış dinlemiş izlemiş olduk. bunun sonucu hocanın bazı konularda artı bazı konularda eksileri olduğu ortada
artilari deplasmanlarda takımımız nasıl oynayacağı konusunda eskiye nazaran daha başarılı defansif anlamda takım daha iyi
eksileri ise takıntılı bir tutum sergilemesi mesela aydını güya affetti ama adama hiç süre vermedi . elinde sol bek genç fatih varken ziyanın yokluğunda ümiti orda zorlama bir şekilde oynattı . trabzon maçında ve oyuna sonradan girdiği dönemlerde etkili olan musa sinanı gelecek sezon için bu takıma kazandıramadı. ve bana göre bir handikapıda şuana kadar sergen hiç kendi kurduğu bir takımın başında olmadı hep birilerinin hazır bıraktığı takımları aldı çalıştırdı ve kendinden öncekilerden daha başarılı oldu ancak kendisinin bir transfer politikası varmı yokmu varsa bundaki başarı oranı ne olacak bunu bilemiyoruz
TAKIM
takım olarak artık çok yaşlıyız ve kadroda ciddi anlamda revizyona gitmemiz gerek bu sezon alt sıralardaki takımlar kötü olmasa biz şuan ligde geleceğimiz olup olmadığını tartışıyor olurduk . takımdaki misyonunu dolduran oyunculara teşekkür edilip yollanmalı . kadronun kemiğini oluşturacak olan oyuncularımızla yeniden masaya oturup sözleşmelerini uzatmalı ve bir an önce dış transfere başalmalıyız
TARAFTAR
bu sezon pasolige geçilmesinin sıkıntısını yaşasakta bu sıkıntıyı aşmaya başladık . gelecek sezon yeni stad yeni heyecan yeni transferlerle taraftar iyi bir girş yapacak ve terketmediği takımına ciddi ölçüde sahip çıkacaktır diye düşünüyorum
oyuncularımızı yeniden kutluyorum ve gelecek sezon planları yapmak üzere üzerine vazife olan bütün herkesi çalışmaya davet ediyorum
|