Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 07.05.2015, 16:09   #1684
eXi
Yiğido

124 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 eXi isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bazı arkadaşlar elma ile armutu birbirine karıştırıyorlar;Malatya Stadı hep böyle kalacak;çünkü ilerde isteselerde kapasiteyi artıramayacaklar..Kim ne derse desin Sivas'a yapılan yeni stat gelcekte eğer büyükler isterse 35.000-40.000 arasında bir kapasiteye kesinlikle ulaşacak..Çünkü kapasitenin ilerde artırılması için gereken boş alanı arkada bıraktılar..Malatya da ise bir santim bile boşluk bırakılmadı..Onların statları sıradan bir stat ve kapasite hep 25.000 de kalacak...İddia ediyorum;dış tarafta bitsin bizim stadın güzelliği herkesi etkileyecek..Stadımızın ambiansı yeni yapılan bir çok stattan daha iyi olacak..Hep birlikte göreceğiz...Başkana da buradan teşekkür ediyorum; başkan yeni stadın herşeyiyle ilgileniyor;baksanıza Toki nin zemine sermek istediği sıradan çim yerine Hollanda dan ithal çimin zemine serilmesi için büyük emek sarfediyormuş...Umarım yeni stat zamanında biter bizlerde yeni sezonda yeni stada merhaba deriz...

Siz birisinden maaş mı alıyorsunuz? söylemleriniz hep o yönde çünkü

tek bir soru soruyorum çatının makasları geri çekilseydi ve oradaki boşluk istediğimiz zaman fazla bir masrafa girmeden -aynı sakaryanınki gibi- yapılsaydı ne gibi bir zararı olurdu ? hani benim aklım almıyor koskoca çatının sökülüp yeniden talkılmasını, izah ederseniz sevinirim...