Alıntı:
tavatir Nickli Üyeden Alıntı
Sana kaç kere diyeceğim benden alıntı yapma diye. Bak canım kardeşim, güel kardeşim seninle aynı şeyleri düşünmüyoruz. Düşünemeyiz de zaten kolay kolay  O nedenle kusura bakma. Benim yorumlarımı hemen geç. Ben senin yorumlarını okuyorum ve geçiyorum mesela
Sivasspor 10 yıldır başarılıdır. Borçlanmak her zaman başarı geleceği anlamına gelmez. Büyük risktir. Trabzon'un bu sene harcadığı parayı ligde harcayan başka takım oldu mu bilmiyorum. Sivasspor'un bu sene cezalara ödediği parayı hesap etsek 1 trilyona yaklaşır mı bilmem. Bu devirde sağlam ekonomi önemli. Değeri birkaç yıl sonra daha iyi anlaşılır. Ama umarım artık futbolcular giderken de fazlaca gelir sağlanır.
|
Alinti yapma mi dedin hatirlamiyorum ama simdi anladim daha alinti yapmam senden
Yigido seninle benim aramdaki fark, ben Sivasspor az riske girip takima 5-6 kaliteli oyuncu alip Sampiyonlugu kovalasin istiyorum

, sen ise Sivassporun borca girmemesi ve hedefinin her daim ligte kalici olmasi ve yeri geldiginde bu sezonki gibi düsmemeye oynamasi olmasini istiyorsun.
Elbettde riske girmenin riskleri olacaktir ama artik 11 sezondur super ligdeyiz bu taraftar basariya ac, artik bu taraftar daha cok basari istiyor.
Nerden bileceksin riske girmenin bir hata olacagini belkide daha hayirlidir bizim icin ?