17.06.2015, 22:40
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 
|
Cevap: Mehmet Şahan Belediyespor'da
HEYGİDİ yıllar hey ,10 yıl önce sivasspor süperlige çıktı çıkıyor görünüyordu,öyle emindimki süper lige çıkacağımızdan,istanbul belediye maçı için takım istanbula gelmişti,sirkecide doğu bankta rizeli arkadaşım tel açtı sivasspor burda diye ,demişki mehmet şahan hocaya sivaslı arkadaş geliyor sizi görmeye ,5 10 dak beklermisiniz sizi göremezse çok üzülür diye,ben gelene kadar lafa tutmuş, kan ter içinde takımı görmeye gitmiştim,başarılar diledim filan,ilkdefa sivasspor takımını ve hocasını görmekten büyük mutluluk duymuştum,osene sivassporu tff ve mhk elele vererek süperlige çıkartmamışlardı,ancak asıl sebep kaleci cengizin yollanmasıydı,çok iyi kaleciydi,kalsa 1 2 maçı kurtarır lige 1 yıl önce çıkardık,ozaman kızgınlığım vardı mehmet hocaya, yıllar sonra yolunun sivasa düştüğüne sevindim,o liglerin kurt hocasıdır,eğer eline düzgün kadro verilirse bank asyaya çıkartması zor olmayacaktır,kendisi 2 lige fazla bir hocadır,temennim takımı ptt ligine çıkartması ,daha sonrada süper lig için uğraşmasıdır,yusuf hocanın gönderilmesini kabullenmiş değilim,aslında yola yusuf hocayla devam edilmeliydi,yerine kazma bir hoca alınsaydı kabul etmek zor olurdu,mehmet şahan,ahmet ertem gibi tecrübeli ,sivası tanıyan hocaları düşünüyordum şahsen ,mehmet şahanı tercih etmişler ,hayırlısı olsun başarılar diliyorum.
|
|
|