Alıntı:
yorumyapıyombenya Nickli Üyeden Alıntı
Agbi, Sergen Hoca eneramıo ağustos sonu eylül ortası gibi hazır olacak dedi. zaten Eneramo çok ağır bir oyuncu sezon başı antrenman dönemini iyi değerlendirmesi gerekiyor şimdi çok ağır bir sakatlığı yaşadı hemde 2 sene üst üste aynı sorunu yaşadı böyle bir oyuncunun tam hazır olması en az ligin ilk yarısının sonlarına doğru olacak. Batuhan bir var bir yok hala istikrarsız. Aatıf ise geçen sene forvet oynadığında pek verim vermedi. geriden gelip gol atan yani süprüz bir forvet oyuncusu olduğunda daha verimli. sakatlık, ceza vs gibi bir durumun olmayacağının garantisi varmı? süper lig takımın bünyesinde en az 4 tane forvet oyuncusu olmak zorunda. eğer yönetim 1 tane 11 de direk oynayacak forvet almazsa KİŞİSEL görüşüm bu sene inanılmaz zorlu günler geçiririz
|
Yönetim onun hesabini yapti Eneramo´nun sahalara dönmesi uzun sürmiyecek,nitekim kampada katilacak.Benim tek korkum Batuhan´in bu göstermelik basarisi ve Eneramo faktörü.Bu ikisine güvenilipte forvet hattina ismi cismi duyulmamis bir oyuncu almaya kalkarsa Sivasspor iste o vakit bize kimse yardim edemez....Ben bunu dile getirmek istemistim.Öte yandan Eneramo sahalara dönerse eskisinden daha iyi oyniyacaktir bundada iddaaliyim.Fakat sartlar ne olursa olsun bize KALITELI bir forvet SART.