Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!
Alt 23.07.2015, 21:53   #34
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!

Alıntı:
A.Turan Korkmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yeni sezonla ilgili yönetimin açıklamalarına baktım.
- Bilet fiyatlarının yükseltilmesi iyi olmuş. Kombine fiyatları, biraz daha yüksek olabilirdi. Geçenlerde bir arkadaş, Bursasporun kombine fiyatlarını paylaşmıştı. Bizimkinin 4-5 katı.
Artık taraftar karakteristiğimizin değişmesi gerek. 5-10 TL bile vermek istemeyip, maraton tribününün önünde yığılıp bekleşen, yönetimin beleş içeri alması için bastıran ergenler, bir yandan yan hakeme çakmak atarken, maç boyu da önüne gelene sövdüler yıllardır. Ya yaşı büyükler. 10 TL verip maratona gelen 40 yaş üstü bir grupsa sanki takımı satın almış havasında 90 dakika küfür ederek cezalar aldırdılar. GS maçında stadda olamayacak olmamızın vebali bunların üzerindedir.
Gerçekten Sivassporu seven parasını verir stada gelir. Hiç fakirlik edebiyatı yapmayın, herkesin ağzında sigara, altında araba.
-Transfer konusunda ise önce çalışmalarını, çabalarını takdir edelim. Ama. Doğruları da söyleyelim. Transfer işi sezon sonu gelmeden yapılır, transfer haftaları sadece işi resmiyete dökmek içindir, yeni transfer aramak için değil. Ayrıca, transfer politikalarımız son yıllarda o kadar yanlış ki rakipler ve medyanın alay konusu oluyoruz. Bunları da kabul etmeliler.
Bize düşen çözüm önermek. Takıma maddi destek organizasyonları mutlaka yapılmalı. Herkes gücü yettiğince yardımcı olmalı. Büyük taraftarsa kombinesini alıp resmi formasını giyip stadda yerini almalı.
Senin ya gerçekten yönetimde akraban var yada Sivasta yaşamıyorsun. Sende duygu sömürüsü yapma. 1 galibyet 1 tiryon 2 tane galibiyete almayacağın futbolcu yok.Şimdiye kadar yönetimdekielrinin hepsi Sivassporun adından nemalanmıştırlar.
Açık ve Net konuşalım Sivasspor yöneticilerinin transfer politkası sıfırdır.2014-1015 yılı 2 döneminde kaçtane transfer yaptılar ve kaçtanesi kaç maç oynadı bunlar Sivasspora babası hayrınamı geldiler Sivassporun parasını har vurup harman savuracakalrına adam akıllı 3 tane transfer yapslardı. 6 futbolcuya verdikeri para ile belkide 3 galibyet daha fazla alacakalrdı ve bu duruma düşmeyeceklerdi. Bugün kadroda bulunan atıf Ümit ve decosta bunlar Rıza hocanın ürünleri baktılarki Rıza Sivas için elinden geleni yapıyor. Gizli güçler yuhlatıp gönderdielr. Madem o kadar Sivası ve Sivassporu seviyorsun Rıza gititkten sonra kaç transfer yapıldı ve bunların kaçı Sivasspora faydalı oldu?
Beni merak ediyorsan ben Sivassporun maçlarına giderim Kombine çıktı çıkalıda gerekir ise borçlarıp kombinemi alırdım. Bir kaçtande otelinde misafir takımı yatırlanalr lokantalında yemek yedirlenler Sivasspora bir yıldız alsında versin alt tabaka kadar birazda Sivasspordan nemelanalr yardım etseydi Sivasspor bu hale düşmezdi
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ahwettt'a Teşekkür Ediyor...