Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Biz bu adamları alternatifsiz olarak görmeye devam ettikçe bu adamlarda kendini Abdurrahman Çelebi olarak görmeye devam edecektir.
Sürekli olarak yaptıkları eski icraatlardan dem vurarak yeni gelirler,yeni projeler üretmek yerine yan gelip yatmaya, armut piş ağzıma düş demeye, ya tutarsa mantalitesine sahip olmaya devam edeceklerdir.
Kalitesiz futbolculardan (az sayıda kaliteli futbolcuları istisna tutuyorum) oluşan kalitesiz futbol oynayan,küme düşmemekten gayri hiç bir hedefi olmayan bir takımın tribüne seyirci çekmesi,yeni taraftarlar kazandırması beklenilemez.
Biz 1. ligde 2. ligde hatta amatörde olduk.Taraftarımız olduğu sürece bunu sorunda etmedik.Bizim için takımımızın karşısında Bulancak olmasıyla Fenerbahçe olmasının bir farkı yoktu.Tribünü dolduran gerçek Sivassporlulardı.Bugün gelinen nokta millet tribüne FB,GS maçlarını izlemeye geliyor.Bunu da utanmadan Erdal Sarılar dünkü toplantısında itiraf ediyor.
Takımı tutan Sivaslı sayısı her geçen gün artacağı yerde azalıyorsa bunun tek sorumlusu basiretsiz yönetimdir.Yok şunu yaptılar yok bunu yaptılar yok bunlar olmazsa şu olur bu olur diye kimse bana savunmaya kalkmasın.
Konu skep06 tarafından (24.07.2015 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir..
|