Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Willem II 1-0 Sivasspor (Değerlendirme)
Alt 02.08.2015, 09:31   #14
Nihat5858
Acemi Yiğido

23 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 397 Nihat5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Willem II 1-0 Sivasspor (Değerlendirme)

Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende maci sahada takip etme firsati buldum

Takimda bazi oyuncularda bir vurdumduymazlik var bunun onlemi en kisa zamanda alinmali.
Hersene hollanda kamplarinda enaz 2 mac seyrederim bu senede öyle oldu bilmiyorunm neden ama bugunki mactta bu bitkinlik isteksizlik kamp yorgunlugumuydu yoksa uzun zamandir kötü giden havanin birdenbire iyi olmasimi artik diger naclar daha onem arzedecek

takimimizda yabanci kaleci iyi olmazsa vay geldi halimize korcan bizi cok ck üzecek gibi hali var.

Stoperler sakat olmadiklari surece ligi idare ederler
Hakeze bekler cici ziya fatih ve üskudardan gelen arkadas

onlibero defansif olarak pek sorun yasamayiz ama topu tasiyacak hucuma haziayacak oyuncu eksik
Atif kanatda oynarsa ne bize faydask dokunuyoyor zarari sol beki tam iflas ettiriyor haa birde Atif kendink takimdan üstun lakait vede ben yaptim oldu havasinda böyle oynayacaksa satilmasi cok daha isabet olur

ben extra oyuna girince 2 oyuncuyu takip ettim
biri Erkan digeri Dani ben Erkani izlerken Sergen hocanin Krasic icin halisahada oynatmam lafi aklima geldi Krasici oynatmayan hoca Erkan i futbol oynanan komplexe koymayacagini dusunuyorum
Dani daha yenide olsa Futbolu bilen bi gorüntusu var belki bizim bekledigimiz alip goturecek calim atip kaleye gidecek görüntüsu yok ama attigi iki top golluk pozisyondu bunu ancak klas ayaklar becerebilir ben isimize yarayacagi izlenimi edindim

suan oldukca eksiklerimiz var vede en önemlisi ciddiyet.

birde benim izledigim 2 mactada rakipler seyircisi önunde hazirlik maci oynadilar

bence takimdan bikac oyuncu takimdan ayrilmali 3 direk oynayacak oyuncu katilmali

ligde isimiz zor belkide bütun takim Mecnun baskandan uzak kalmanin eksiklgini yasiyor

insallah hersey diledigimiz gibi olur.
Bu atıf bu takıma zarar verıyor bunun bencılıklerı ilalah ettırdı artık
Nihat5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Nihat5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...