Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Alt 04.08.2015, 19:25   #1081
HeLuieN58
Acemi Yiğido

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 439 HeLuieN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Cool Cevap: 2015-2016 transfer sezonu

Alıntı:
mustafa_kavak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor , eski West Ham golcü için teklif yapmak

Sivasspor Carlton Cole kulübüne yakın kaynaklar Turkish-football.com söylediler bir teklif yaptık .

Müzakereler şu anda West Ham tarafından serbest bırakıldıktan sonra serbest ajandır 31 yaşındaki forvet ile devam etmek için Süper Lig kıyafeti istedi.

Cole ilk olarak 2006 yılında katıldı ve Çekiçler Premier League kulübü için tüm yarışmalarda 259 maçta 57 gol toplam attı .

Deneyimli golcü , aynı zamanda Leicester City ile bağlantılı olmuştur . Tilkiler patronu Claudio Ranieri bildirildi Ayna göre Cole için bir hamle düşünüyor.

Ranieri Chelsea görevli yaptığı zaman hepsi çok iyi Cole biliyor. İtalyan çalıştırıcı , 2002 yılında bir genç olarak Cole yaptığı ilk verdi ve bildirildiğine nedeniyle onun büyüklüğü ve gücü ona rumuz Tyson verdi .

Sivasspor şu anda Sergen Yalçın tarafından yönetilir ve gelecek sezon itibaren yepyeni 29.000 kapasiteli Sivas Arena oynayacak.

Yigidolar sadece bir nokta sürgün bölgesi üzerinde 15 yerde geçen sezonu tamamladı

Google dan cevirdim
Dünya'nın En Zor Dilini Kullandığımız Nasılda Belli Google Bile Doğru Düzgün Çeviremiyor
Arkadaşlar O Değilde Transfer Diye Artık Bilmediğim Bir Kelime Okudum.
Bir Arkadaş Transfer Nedir Açıklayabilirmi?
Bu Yönetim "Transfer" Kelimesini Unutturduda