Cevap: Sivasspor - Galatasaray
Yenemiyorsan yenilmeyeceksin..Sergen in büyük takım maçlarında karnesi malesef hiç iyi değil...Sivasspor bu maça transferler tamamlanmadığı için hangi kadroyla çıkacak hala bilmiyoruz..Futbol bu;3 sonuçlu bir oyun...Sivassporun hazırlık maçları karnesi zayıf olabilir ama B.Uygun un şampiyonluğa oynattığı dönemlerde de zayıf takımlarla oynanan bir çok haz. maçı istenen sonuçla bitmemişti..Sivasspor futbolcusu çıksın terinin son damlasına kadar savaşsın ,taraftar ondan bunu bekliyor...Bu maçtan alınacak bir beraberlik bile bizleri mutlu eder ama takımın nasıl bir futbol oynayacağı da çok önemli...Ben bu maça beraberlik verdim ama 3 sonuçlu bir maç...Sivasspor sürprizlere açık sonuçlar alan bir takım..Sonuç ne olursa olsun ben sivassporun bu yıl geçen yıldan daha iyi futbol oynamasını ve istenen,özlenen sonuçları almasını bekliyor ve istiyorum...Sivasspor taraftarı herşeye layık bir taraftar...Umarım sonuç hepimizi mutlu eder..Yenemiyorsan yenilmeyeceksin;büyük takımlardan alınan her puan sivassporu istediği hedeflere daha fazla yaklaştırır..
|