Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Bir kaç gün önce sivassporla Slovak forvet Robert Pich in adı geçmiş;sivassporun bu oyuncuyu da istediği haberleri çıkmıştı..Ama Anderleth li Armenteros konusu ön planda olduğu için fazla gündeme gelmemişi...4-5 gün önce Polonya internet sitelerinde oyuncuyla ilgili bir yorum haber paylaşılmış...Haberde oyuncuya farklı ülkelerden(Danimarka nın Pogon,İsveç in Ejberg ve sivasspor)3 takımın talip olduğu;en ciddisinin ise sivasspor olduğu belirtilmiş..Meneceri oyuncunun Türkiye ye transferinin en doğru ve olası yol olduğunu;Kulüp göndermek istemese de eğer transfer olmazsa Aralık ayında oyuncunun sözleşmesi biteceği için bedava gideceğini de söylemiş....İş oldukça ciddi gözüküyor..Bu oyuncuya geçen yıl Kasımpaşa da talip olmuş ama transferinin gerçekleşmediğini de paylaşmışlar..Kulüp yetkilileri de teklifi doğrulamışlar ama fazla yorum da yapmamışlar..Kulüp oyuncuyla tekrar masaya oturmayı düşünüyormuş ama menecer ve oyuncu takımda kalmak istemiyorlar;demekki sivasspor oyuncuya kulübün verdiğinden oldukça iyi para teklif etmiş gözüküyor..Robert Pich geçen yıl 10 gol bu yıl yeni başlayan ligde 1 ve Avrupa kupasında 1 olmak üzere 2 gol atarak toplam gol sayısını 12 ye çıkarmış durumda...Gelişmeler nasıl olur bilinmez ama bana göre sivasporun bu transferde 1 adım önde olduğu gözüküyor..Çünkü oyuncu ve meneceri bu tarnsferin olmasını istiyorlar...Anderleth de oynayan Armenteros un ne olacağı belli olmaz ama alternatifi düşünülen 1988 li Slovak forvet Robert Pich in transferi bana daha mantıklı geliyor..Bir kaç gün içinde her şey netleşir herhalde..
|