Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Alt 15.08.2015, 09:15   #1219
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: 2015-2016 transfer sezonu

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçtiğimiz sezondan .ne çok güçlüyüz,nede daha güçsüzüz,geçen sezon birçok maçta iyi oynadığımız halde puan olarak istediğimiz yerde olamadık,bizden daha güçlü takımların şanssızlıkları sayesinde ligde kaldık,busezon tüm takımlar iyi kötü transferler yaptı,sivassporda giden oyuncuları pek arıyacağımızı sanmıyorum,hernekadar gönlümüzden geçen oyuncuları alamasakta orta sıralar içinde mücadele edeceğimize inanıyorum,takımı ve ligi tanıyan hocamız var,birbirlerini bilen,tanıyan uyumlu ,hazır ,makine düzeninde oynayan takımımız var,diğer birçok takımlardan daha avantajlı olduğumuza inanıyorum,marifet çok iyi oyuncu almak değil ,takım olmak ,eğer kaliteli önlibero ve forvet alırsak bu ligin tozunu attıracağımıza inanıyorum.
Hemşerim geçen yıldan çok güçlüyüz.Bizim Sivasspor taraftarları transferlerden hiç anlamıyor. Hala Bankasya 2.liğ de yapılan transfer şekillerini seviyorlar. İstiyorlarki adı duyulmuş takımdan futbolcu gelsinde ne olursa olsun gibi.
Neden güçlü oldğumuza gelince gidenlerden sadece ve sadece Kadir Pekmezci ilk 11 oyuncusu idi vede orta solda hiç oynacak futbolcun dahi yoktu.Utaka desen sadece adı vardı, ama şimdi en azından Süperliği tanıyan yerli transfer yapıldıki inan bana çok yararları olacak
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ahwettt'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...