Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.08.2015, 10:25   #46
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bu maçta ilk göze çarpan yönetimin paraya kıyıp yaptırttığı mavi şortlardı.Güzeldi yakışmıştı..Maçtan önce internet te okudum Sivasda transfer hareketliliği diye.Tıkladım.Takımın en iyi oyuncusu Da Costa da gitmiş.Sonra başkanı tv de gördüm çok sevinçliydi.Dinledim İyi ki Atıfı satmamışım dedi.En iyi transferimiz Atıf dedi.Bence hala satılıp satılmayacağı da belli değil.37 yaşındaki Adem i niye söylemedi şaşırıyorum.Takımın banko oyuncusu halbuki.2. en büyük transfer gibi gözüküyor Adem.Yeri o kadar sağlam ki kendi gitse orta sahaya heykelini dikeceğiz.5 sezondur orta sahaya Adem in yerine oynayacak oyuncu bulamadık iyi mi.Yeni sezondan ne bekliyorsunuz dediler başkana ,korkulu rüya görmek istemiyoruz dedi.Vizyon bu.Akibet ne olacak diye gel de korkma.Transfer politikamızın ne kadar isabetli olduğu da nerdeyse sırıttı dünkü maçta.Hep orta saha ve hücum oynamış Erkan ı transfer edip sağbek oynattık.Sağbeklere kıran girmiş belli.Setkus uda seyrediyorum3 maçtır nasıl bir kaleci olup olmadığını bırakın,kaleci olup olmadığı konusunda derin endişelerim var.Hiç hava topuna çıkmayan ben bi bunu gördüm.Çekilen şutları da pek tuttuğunu görmedim.Genelde rakibin önüne bırakıyor.Korcana da yazık bize de yazık kardeşim.Bunu aldıklarına göre de kalecilere de kıran girmiş.Haa bu arada fiatların el yakmasından dolayı transfer yapılmıyormuş.Ya futbolcu pazarında da dampingli günler olacak yada bastonla yürüyene kadar biz orta sahanın ortasında Ademi göreceğiz.Sanki amatör lig takım yöneticisi.Fiatlar el yakıyormuş.Dünkü maç berabere bitince 3 milyon lira alacağına 1 milyon lira aldın.Değdi mi Da Costa yı sattığına şimdi.Kaça sattığını yine söylemedi.Galatasaray çok kötüydü, 15 dakika oynadı nerdeyse maçı alacaktı.Futbolu bilen herkes için alarm olmalı.Kimse 2-2 için iyi skor falan demesin.Haftaya Eskişehirde takke düşer söyleyeyim.Ya zaten ne bekleyebiliriz ki tek forvet Batuhan la oynuyoruz.Ona da birileri kendini fazla yorma diye taktik vermiş herhalde çok mecbur olmadıkça topa hamle bile yapmadı.Alternatifi Enaromo da sakat.Onun Ekim de düzelmesini bekliyoruz.Yönetim onu sakat diye gönderip tekrar alırken herhalde düzelirse Ekime düzelmezse............ ne yapalım diye transfer etti sanırsam.
Sergen in takımın başında olması iyi.Çünkü en iyi yaptırdığı şey ceza sahasımızın yakınlarında yaptırdığı kalabalık kompak defans anlayışı.Bir de futbolculara yüklediği bazen gereksiz özgüven.Şimdilik olumlu 2 şey bu takımda.Yekta transfer haberi eğer herzamanki gibi hayal kırıklığı olmazsa sevindirici.Okunursa 2 senedir forumlarda nerdeyse yalvarıyoruz.Yektayı alın diye.Uzun zamandan sonra gerçek bir orta saha oyuncumuz olacak.Yabancı sınırının kalkması da bi bize yaramadı.Koca dünyadan 4-5 etkili futbolcu bulamadık ya.
Yönetim gecen sene kasasına giren 65 milyon lira + sattıkları futbolcu paraları ile nasıl bir plan yaptıklarını Sivas halkına anlatmalı bence.En azından Sergen e anlatmalı.Yazık kariyeri heder olacak çünkü.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla