Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 23.08.2015, 21:24   #54
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Söyleyecek çok şey var ama bizim söylememiz para etmiyor fakat biz yinede söyleyelim.
1-Hazır olmayan oyuncuları kadroya koyarak bu mağlubiyete sebep olan sergen hocanın öz eleştiri yaparak mağlubiyetin sorumlusu benim demesi ve kadro kurarken daha dikkatli davranması lazım.
2-Transferi bitirdik diyen yönetim, bu mağlubiyetle transferin devam etmesi gerektiğini görmesi lazım.
3- bir maçlık performansa bakarak Eskişehire far atarız, rahat yeneriz diyen arkadaşlar lafla maçın kazanılmadığını öğrenmesi lazım.
4-Top yekun hucuma çıkan defans oyuncularımızın da rakibin kotratak yapacağını bilmesi ve hucuma çıkarken defans güvenliğini elden bırakmaması gerektiğini unutmaması lazım.
Artık bu maç bitti Sergen hoca, yönetim ve futbolcular bu mağlubiyetten ders çıkarıp üzerlerine düşen görevleri daha itinalı bir şekilde yapmaları gerekiyor.
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...