Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 23.08.2015, 21:35   #59
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yektayı daha 3 gün olmusken ilk 11 de baslatmakta ne oluyor anlamıs degilim. Yedigimiz goller rezalet ötesi. Bu takımın ortasahasına ilk mehdiyi yazıp yanınada adem yada hakanı koyacaksın. Sol kanadada mutlaka Dani Abolo monte edilmeli. Atıf Barallesin arkasında olacak. 4 3 3 seklinde sistemi oturtmamız gerekiyor. Kalede Korcan sagda Cici solda Erkan veya Ziya ortada Boye ve İbrahim. Onların önünde Mehdi ve Adem. Sagda Burhan Ortda Atıf Solda Abolo İleridede Baralles olması gerekiyor diye düsünüyorum. Orta alanda belli baslı degişiklikler olabilir tabiki. Hakan Yigit form durumlarına göre Mehdi ve Ademle degişebilirler. Ama diger mevkiler böyle olması gerekiyor. Bir yandan kızıyorum bir yandanda üzülüyorum. İnsallah bu sezon baskalarının kazanması veya kaybetmesi için dualar etmeye baslamayız. Korkulu rüyalar görmek istemiyoruz artık.
Yazdığın kadro doğru ama bence Yekta 11 garantisi almıştır görürsünüz haftaya Mehdi yerine Yekta ile başlayacak.İbrahim'in yerine de Ümit büyük ihtimal.
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda noname87'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...