Cevap: Yeni ceza sistemine dikkat!!!
O kadar yazdık söyledik. Korku milletin iliklerine işlemiş. Memlekette bu sisteme karşı çıkmaya cesaret bile edemiyorlar. Sporla futbolla alakası olmayan adamların yandaşlarına çıkar sağlamak için düşünüp kurdukları bir sistem. Hiiiçç kimse eğip bükmesin arkadaş. Ben bu yüzden almadım pasolig. Ulan stadyuma giriş için yüzlerce metot bulunur en uyanığı bu biliyor musunuz? 6222 miydi kanun hani diyordunuz ya suç işleyene verilecek. nasıl genele veriyorsunuz stada gelip küfretmeyen adamın ne kabahati var. Millet bir dahaki maçta birbrine girer. neyin küfür neyin hakaret oldğunu tek tek yazın o zaman. bu bankanın kartlarını satarken demediniz mi kim suç işlere ceza vereceğpiz diye. her taraf kamera koymadınız mı kim nerede oturyor bilmiyor musnuz? bulup ona verinse ne cezayı. icat ederken öyle diyordunuz. sizi gidi sizi. bu arada kimsenin ftt ye ceza kurluna demirörene itiraz etmeyede hakkı yok. biz seçtik arkadaş. yani tüm kulüpler demirören dedi. zaten ülkede sporu bitrdiler dünyaya rezil oluyorz ama onlarında istediği tam bu zaten. çok şey yazardım da sonra sitede yazılanlardan dolayı kulübe ceza gelmesin.
|