Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yönetim Uyuma...!
Alt 11.09.2015, 21:42   #40
GraveYard
Acemi Yiğido

36 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 394 GraveYard FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetim Uyuma...!

Alıntı:
yiğido şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her maç küfür ederek sahaya madde atarak edeceklerse etmesinler daha iyi en azından takıma zarar vermemiş olurlar bahsettiğim grup maraton sol taraf değil orta altta olan yine onların içinden ayrılma grup zaten sonra tekrar grubun içine geçtiler söylesene maç başında torpili kim attı foul çalındığında orta hakeme çakmağı kim attı ismini bilmiyorum kısa boylu esmer bir abiniz kuruyemişçi olan abi zor tuttu nerdeyse sahaya giriyordu sinirine hakim olamıyorsan gelme maça arkadaş sen tek kişisin yaptığının cezasını binlerce adam çekiyor
O kadar tanımam onları benim tanıdığım bir elin saysını geçmez. Ben çılgınlar 58 grubundan bir sevdiğim abimle aynı zamanda kuzenim olur onla izleriz maçları saten gireriz gruba ses çıkmazsa geçer sessizce maçımızı izleriz. Ama sen sahada yapılan o haksızlıklara sessiz kalalım diyosan o zaman çok ekmeğimizi çalan olur. Kimse kusura bakmasın dediğim gibi bir haksızlık varsa sahada eğer içinde biraz sivasspor sevgisi taşıyorsan tepkini ortaya koyarsın. Susarak bu devran dönmez. Gs maçlarında hangi maçı hakları ile kazandılar. Son olarak halis özkahya denen hakem müsfettesi kaç maçımızda taraflı maç yöneltti sesimizi çıkarmasak bizim maçlara atamaya devam edeceklerdi.
GraveYard isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla