Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 19.09.2015, 18:05   #10
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

Öncelikle son dakikalarda (hele 10 kişi kaldıktan sonra) şansa gol yiyip yenilmediğimize şükredelim.

Takımın ortası kan ağlıyor. Adem çok aksıyor, Kone idare eder seviyede. O mevkiyi Yekta - Kone şeklinde alıştırmalıyız bence.

Duran topları acilen tekrar Cicinho'nun kullanması gerekiyor. Hakan Özmert kimdir Cicinho varken?

Zaten Yiğit İncedemir, Hakan Özmert ve Orhan Gülle bu takımda ne arar bunu sürekli soruyorum kendime.

Alteratifsiz kadrodan şikayet ettik senelerce, şimdi de adam bolluğu var ama işe yarar adam sayısı bir elin parmağını geçemiyor takımda.

Barrales'i eleştiren çok kişi çıkacaktır bu akşam, peşinen söyleyim ben onlardan değilim. Forvetin kalitesi ortadan beslendiğinde anlaşılır. Geçen sene Fernandao Bursa'da parladı, değil mi? Ama bi düşünün bakalım o Fernandao nasıl besleniyordu o kadro ile. Bizde şu an o mevkide ha Barrales oynamış ha Uğur Kavuk, arkadan destek yok ki.

Adem giderek düşüyor, artık kesik yemeli bence. Adem yedek çıkarsa ölmeyiz merak etmeyin.

Aatıf da çok top eziyor ama kızmıyorum, çünkü hücum varyasyonu uydurmak için olmadık şeyler yapmaya çalışıyor. O da yapmasa takımın kalanı gibi al gülüm ver gülüm ile geçecek tüm maçlar. Bu denemeleri esnasında top kaybı yapması da çok normal bence.

Burhan da kesik yemeli ayrıca, o bölgeye Erkan monte edilebilir, çok da güzel olur.

Ayrıca Mehdi'yi 18'e almamak niye?

Kafamda deli sorular...
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...