Cevap: Maçı değerlendirelim...
kalede setkus son 3 maçtır çok iyi.defansif anlamda sıkıntımız yok ama ilerde üretkenlik çok az.atıfı eleştirenlere katılmıyorum.takımı ileri taşıyor bişeeyler yapıyor en azında çabalıyor.
solbekte ziya çok iyi başlangıç yaptı.1e1 de biraz daha çabuk olursa sol kanatta çok iyi olacak.barralesi beğenmeyenleri anlamıyorum batuhan çok mu iyi.formsuz bir takımda forvet ne yapsın.isterse bu messi olsun ne yapabalir.her geçen maç daha çok kendini gösteriyor.bu sene forvet hattında sıkıntı çekmeyiz.eneramo çok diri gözüktü ona çok sevindim.
burhanın stili iyi fakat bişeyler eksik.hızı çok iyi mesela.fakat genç erkan sağ kanatta denenmeli.erkan ne hakana ne yiğite benzemez.erkanda kumaş var ve genç.1e1de etkili ve ortaları güzel.
konenin yanında yine ısrarla diyorum yekta oynamalı.ademde bizim göremediğimiz sergenin gördüüğü ne var?hakan konusu ise daha beter.bir de serbest vuruşları CİCİNHO varken o kullanıyor.gördük dağlara taşlara gidiyor top.hakanın oynatıp beykan mehdinin 18e sokmayan erkan hatta ibrahimi oynatmyan SERGEN bişeyden anlamıyor.
Sonuç olarak sergen yol yakınken bırakmalı.antalya maçını es geçiyorum ama mersin maçını da yenemezsek eminim sergeni taraftar göndertir.bu takıma genç oyunculara taraftarlara önem veren bir td. lazım.takımı benimseyen td.lazım.bu süreçte en iyi aday da bülent uygun olur.adam sivası takip ediyor ve bizim içimizden biri.
|