Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sergenin Suyu Isındı Kaynar Oldu Artık !!!
Alt 23.09.2015, 18:44   #57
badof58
Yiğido

190 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 457 badof58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sergenin Suyu Isındı Kaynar Oldu Artık !!!

Sergen gidince kafaya oynayacaksak gitsin, ancak Carlos'a olan gibi macera aranacaksa kalsın en azından belki gelecek transfer sezonlarında tanıdığı boşta adamları kadroya katar ..

Sivas Sergenle var olmadı Sergensiz de yok olmaz ancak İsmail Kartal sırf geçen sezon feneri yönetti ve 2. oldu diye onu getirmek futbol anlamında ne kadar kötü yönetildiğimizi gösterir. Transferlerinin %70-80'ini boş yapıp, aldığın 2 bonservisli oyuncu Barrales ve Boye'u da tranferin son günü yaparsan maalesef bu tabloyla yüzleşirsin. Ben burda kaç kere dedim, şu transfer işini erkenden yapın kampa yetişsin yoksa sezon boyu bahane üretirsiniz diye ancak yönetim yine kendi bildiğini okudu. Sivasspor ortalama derecesini yine tutturur 10-15 arası bitirir ligi. Bu teknik direktör kim olursa olsun farketmez ha Arap İsmail ha Werner Lorant. Arada farklı tarz ve diğer takımların uyumasıyla üst sıralara oynar ama hiç bir zaman Gençlerbirliği Trabzon veya Bursa gibi hedef takım olamaz. Başta yöneticisinden en son taraftarına kadar bu üç takımın gerisinde hatta taraftarı da katarsak üç sıra daha geriler. Yani bulunduğumuz bu durum normaldir ve sistem takımı olmadıkça altyapıya önem vermedikçe hiç bir başarı elde edilemez. Yerinde sayarsın ancak ..

Okuduğum kadarıyla bazı kişiler suçu Çağatay'a çıkarmış, işte bir neden de bu. Adam yapabileceklerinin belki de en iyisini yaptı. Bırakın bir maçta onun yüzünden kaybedelim ama böyle genç gelecek vaadeden futbolcuları kaybetmeyelim. Sonra çok ararsınız da bulamazsınız ..
badof58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda badof58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...