Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
..Bence bu oyuncuyu bir de canlı izlemek lazım..Videolar zaman zaman yanıltıcı da olabiliyor...Gardaş bu oyuncu takıma uyum sağlayıp istenen katkıyı verebilir mi bilmiyorum ama oyuncunun istatistiklerine bir bakmak lazım...Ben senin aksine oyuncunun oyunun 2 yönünü de oynadığını;ara pasları verdiğini,goller attığını,hatta kaleye oldukça da isabetli şutlar attığını videdan izledim..Bizde istenen performansı gösterebilir mi bilmiyorum Ama şu anda orta sahası neredeyse yol geçen hanına dönen yumuşak bir sivasspora da bu tür bir oyuncunun lazım olduğunu düşünüyorum..Kone ön libero olmasına rağmen İsrail de 3 yılda 4 gol Romanya da 3 yılda 4 gol,Fransa da ise 2.5 yılda 2 gol atmış;ayrıca kendi milli takımında da 34 maçta 2 tane de gol atmış..Hepsini toplarsak 12 tane gol ediyor..Defansif bir ön libero için 12 gol sence nasıl?..Biz yıllarca oynayıp da sadece 1-2 gol atan ön liberolar çok gördük...Benim izlediğim kaleye isabetli şutlar atan da bir oyuncu..Zaten bu özellikleri olmasaydı Sergen Hoca bu transferi istemezdi..Oyuncu ne kadar hazırdır,sakatlık sorunu var mıdır,sivasspora uyumu zaman alır mı onu bilemem ama;videolarından izlediğim kadarıyla oldukça iyi bir oyuncu..Umarım beklediğimiz verimi alırız..Zaten sivassporun şu aşamada alabileceği başka bir oyuncu da yok...
|
...........Kone nin geçen gün iyi opynarak sivasspora katkı yapması üstelik bugün Mersin e bir de jeneriklik gol atması bu oyuncu ile ilgili daha önce yaptığım yorumların olumlu çıkması beni çok mutlu etti..Umarım Kone dada iyi oynayarak sivassporun yıllardır aradığı orta saha olarak sivasspor tarihine geçer..Bugün maç boyunca 11.100 km.nin üzerinde koşarak nasıl bir oyuncu olduğunu herkese gösterdi...Bence Kone ilerleyen haftalarda daha da iyi olacak..Darısı diğer orta saha oyuncularımızın başına...Keşke sivasspor orta sahasında Kone nin performansına başka bir oyuncumuz daha ulaşabilse..Haftalardır defansif özelliğini gördüğümüz Kone nin bu hafta da uzaktan attığı füzeyle ofansif özelliğini de görmüş olduk...Kone çok yönlü bir oyuncu;ilerleyen haftalarda inşallah kafayla attığı güzel golleri de izleriz..Darısı Baralles in başına,sivasspor taraftarı Baralles i golleriyle de görmek istiyor..