Cevap: Okan Buruk çıkış arıyor
okan buruk hoş geldi sefa geldi. okanın futbolcularımızı üç aşağı beş yukarı tanıdığını biliyoruz . ancak yinede sivasspor taraftarı kadar tanıyor olamaz
benim bir sivasspor taraftarı olarak değerlendirmem şu şekilde
sivassporun ilk 11 inde oynayan emektar futbolcular var bundan dolayı takımın maçlarda ani şekilde çöküşleri oluyor .
diğer husus takım maçlara konsantre olarak çıkmıyor birisinin bunları kendine getirmesi gerek
eldekimevcut kadro baya geniş duruyor ancak çoğu oyuncu birbirine benzer özellikte veya vasat oyuncular
takımın yıldızı konumundaki atıf kendi başına buyruk takım oyunundan bihaber savruk bir görüntü ortaya koyuyor
oyundan çıkan oyuncular teknikdrektöre artistlik yapıyor sanki çok bir oun oynamışlarda afralar tafralar
bazı oyuncular hak etmedikleri halde ilk 11 in vazgeçilmezi gibi lanse ediliyor örnek burhan
forvette mecburen eneramo oynayacak
orta alanda bu sezon adem yetersiz geçen sezon mükemmele yakın oynayan adem bu sene yokları oynuyor bana göre onun yerine genç dinamik bir isim oynamalı
burhan tam bir fiyasko adamın hiç katkısını görmedim bu sezon yetersiz ilk senenin hatrına oynuyor ama bizi 10 kişi oynatıyor aman dikkat sakın oynatma ta ki düzelene kadar
bana göre ilk 11
setkus
cici i.öztürk boye erkan kaş
abalo kone hakan özmert atıf
mehdi
eneramo şeklinde olmalı ziya ve erkan kşatan hangisi iyi ise ona göre tercih yapılmalı
|