Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Okan Buruk çıkış arıyor
Alt 26.10.2015, 17:58   #17
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Okan Buruk çıkış arıyor

okan buruk hoş geldi sefa geldi. okanın futbolcularımızı üç aşağı beş yukarı tanıdığını biliyoruz . ancak yinede sivasspor taraftarı kadar tanıyor olamaz

benim bir sivasspor taraftarı olarak değerlendirmem şu şekilde

sivassporun ilk 11 inde oynayan emektar futbolcular var bundan dolayı takımın maçlarda ani şekilde çöküşleri oluyor .

diğer husus takım maçlara konsantre olarak çıkmıyor birisinin bunları kendine getirmesi gerek

eldekimevcut kadro baya geniş duruyor ancak çoğu oyuncu birbirine benzer özellikte veya vasat oyuncular

takımın yıldızı konumundaki atıf kendi başına buyruk takım oyunundan bihaber savruk bir görüntü ortaya koyuyor

oyundan çıkan oyuncular teknikdrektöre artistlik yapıyor sanki çok bir oun oynamışlarda afralar tafralar

bazı oyuncular hak etmedikleri halde ilk 11 in vazgeçilmezi gibi lanse ediliyor örnek burhan

forvette mecburen eneramo oynayacak

orta alanda bu sezon adem yetersiz geçen sezon mükemmele yakın oynayan adem bu sene yokları oynuyor bana göre onun yerine genç dinamik bir isim oynamalı

burhan tam bir fiyasko adamın hiç katkısını görmedim bu sezon yetersiz ilk senenin hatrına oynuyor ama bizi 10 kişi oynatıyor aman dikkat sakın oynatma ta ki düzelene kadar

bana göre ilk 11

setkus

cici i.öztürk boye erkan kaş

abalo kone hakan özmert atıf

mehdi

eneramo şeklinde olmalı ziya ve erkan kşatan hangisi iyi ise ona göre tercih yapılmalı
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı stain'a Teşekkür Ediyor...