Alıntı:
çorluluyiğido Nickli Üyeden Alıntı
kardeş kusura bakma ki bende ertuğrul hoca hakkında aynı şeyleri düşünüyodum.çok düz bir oyun oynatıyor.bursa sivas karşışında adeta tel tel döküldü ama üzerimizde şanssızlıktan farkla yeniceğimiz maçı 1-0 kaybettik.ardından antep maçı...3 gol attık ve takımdaki şanssızlığı kırduğumuza inanıyorum.bursa bu futbolcularla şampiyonluğu hedef almalı.sergenin zekası iyi olabilir ama takımda oynattığı taktik cicinhonun boyu kısa diye sağbekte boyeyi oynatmak.atıf adeta çürütmek.forvetimizi süs gibi kullanmak.ayrıca taraftarları ve futbolcuları küstürmek..emin ol bunu bizim gibi anlayamazsın.herşey taktik meselesi değil biraz da takımı sahiplenmek,sevmek,arzu söz konusu.ayrıca okan hocanın etkisinin olmadığını neye dayanarak söyledin anlamadım.sergen gibi 1 atınca geri çekilmek yerine çekilmeyip 2 ve 3.yü attırdığı için mi veya takımdaki ve taraftardaki futbol arzusunu tekrar getirdiği için mi?
|
sadece ve sadece çok yeni olduğu için söyledim örnek olarak şunu söyleyebilirim snırım bana hak vereceksiniz..Gs süper kupa finaline luceskuyla cıkmıstı ve luceskunun ilk maçıydı...Gs o finali almıstı ...Sizce bu lucescunun başarısımıydı?