Cevap: Maçı Değerlendirelim
Şöyle isim isim baktığımızda kaliteli bir yapıya sahibiz ama takım olarak hala eksiğimiz çok.
İlk devre bir nebze iyiydik. Ne zaman öndeyiz ne zaman buna güvenip yaslanıyoruz takım bir türlü dengesini bulup buna göre oyun planına sahip kalamıyoruz. Orta saha direncimiz düşük ayağa pas yapıyoruz ama abuk subuk çalımlarla top kaybı yaşıyoruz.
Gollük pozisyonlarda bir bakıyorsunuz şapkadan tavşan çıkarıyoruz, bir bakıyorsunuz os****san gol atılacak topları içeri dürtemiyoruz. Biz böyle acaip bir takımız. Eneramoda afedersiniz Katır gibi bir cüsse ama sinek gibi bir kuvvet var. Bir pivot Santraforumuz yok. Varda oda ne zaman gelecek belli değil. Aatıfa artık alıştık, onu serbest bıraktık. Özellikle ikinci devre Beykan çok düştü. Şutları iyi ama devamlılığı yok. Kazanacağız onu ama ne zaman? Biraz daha sıkı çalışması oyu okuması!!!! lazım...
Setkus bugün iyiydi, yavaş yavaş kaleye oturdu. Cicinho her zaman ki gibi, cenazesi bile oynar bu takımda... Boye ve İbrahimde fena değiller ama Orta sahanız çaresiz duruma düşünce hata onlara patlayabilir. Artık bu takıma Adem kardeşimizin değişik varyasyonlar katması lazım. İleri daha ileri, özgüven dahada özgüven katması gerekiyor. Nasıl cicinho kadroda iken gönlümüz rahatsa, Ademde top varken içimizin rahat olması, topu oyuna seri sürüklemesi lazım. Konede sakatlıkmı var bilemiyorum ama yedek kalmışlığının bir tutukluğu gözlemlendi. Yerine Yekta oynadı ama onunda eski formundan uzak olduğu aşikar...
Burhan bir bakıyorsunuz yarım saat olmaz işlere imza atıyor, bir bakıyorsunuz saç baş yolduruyor. aman be koçum bir Trend tutturamadın gitti...
Gelelim Ziya kardeşimize... Olmuyor olmuyor maalesef olmuyor... İlk devre sonunda müsabaka 2-1 iken yazdım. Toplar hep o kanada yığılıyor, önlem almamız şart diye.. Kaç tane top kaçırdı sayısını unuttum. Ama şansımızdan adamlar boş geçti. Artık öğrenme kapasitesi zamanını çoktan geçen kardeşimizin belli zaman istirahate ihtiyacı var...
İki deplasman maçında 4 puan alan Belediye takımını temiz futbolundan dolayı kutlamak lazım. Özellikle gol sonrası aşırı reaksiyon göstermediler. Bana göre edebince oynayıp edebince şehrimizden ayrıldılar. Gözlemlediğim kadarı ile Tvden seyrettiğimiz kadar.
Maalesef olmayınca olmuyor. Devre arasında ligi bitmiş, sözleşmesi sonlanmış kaliteli bir forvet ve sağlam bir orta saha almamız şart oldu.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|