Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivas'a Fırtına gibi forvet
Alt 10.12.2015, 21:53   #18
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sivas'a Fırtına gibi forvet

Bilhassa Elazığsporda 10 un üzerinde gol atarak dikkatleri üzerine çeken bir forvet....Trabzonspoda istediği havayı bulmayan;üstelik çapraz bağları kopan ve menüsküs yenilem ameliyatı geçiren bir oyuncu..Şu anda iyi durumda ama uzun zamandır oynatılmadığı için son durumu belli olmayan bir oyuncu..Bu tür ağır sakatlık geçirmiş oyuncuları alırken 2 defa düşünmek lazım..Allah korusun yaşayacağı yeni bir sakatlık sivassporun bütün planlarını altüst eder...Ben derim ki eğer kiralık alınacaksa bu oyuncu ile birlikte 2 tane daha golcü alınmalı..Bir tanesi aynı Armesteros benzeri çabuk hızlı bir forvet olmalı..Yedek bırakılıp 2. yarıları Deniz Yılmaz ın yerine oyuna girip bu oyuncunun yükünü azaltmalı...Çünkü biz bu oyunca güvenip lige başlarsak ilerede olası sakatlık ve form düşüklüklerinde B ve C planları uygulayarak yeni forvetlerle devam etmiş oluruz...Elimizde çapraz bağ ameliyatı olup hala forma giremeyen Eneramo varken aynı ameliyatı geçirip sahalara dönen Deniz YILMAZ aı almak ne kadar doğru olur onu da ligler başlayınca göreceğiz..Kalitesi tartışılmayacak iyi bir golcü ama benim bu konuda bazı endilerim var..Keşke sakatlık sorunu olmamış bir oyuncuyla anlaşılsa diyorum...Son karar yönetimin ..Başkanımız tecrübeli biri ;umarım forvet konusunda başka oyun planları da vardır...Ben olsam golcü olarak şu aşamada sadece yabancıları düşünürüm...Bu aşamada risk almak ne kadar doğru onu da birileri düşünür inşallah...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla