Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sesimi Duy AĞA'M
Alt 14.12.2015, 23:57   #9
otceken58
Yiğido

otceken58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 otceken58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sesimi Duy AĞA'M

SİVASSPOR AŞKTIR...
Ancak ask heyecan ister, tutku ister bizler bu heyacanı tutkuyu kaybettik. Gerek Yapılan yanlis transferler gerekse hedeflerin küçük veya hiç olmaması Sivasspor taraftarını bu hale getirdi. Duşunun şampiyon olmaya yakın olduğumuz seneleri birde şimdiki halimize bakın bu formdaki taraftarın nerdeyse tamamı 35 yas ustu illaki genç arkadaşlarda var ama sayıları git gide azalan bir şekilde neden!! amaç yok keyif yok futbol yok en kısası kazanan ileriyi hedefleyen kulüp yok ortada taraftarı suçlamayın kimsenin buna Hakkı yok, her hafta aynı stresi yasatan bir AŞKİNİZ olsa gormek gitmek istermisiniz belli bir sure sonra adam bosver dersiniz. Artık bazı kişilerin bunu görmesi ve gereğini yapması veya yapmıyorsa takıma sahip çıkan birilerinin ortaya çıkması lazım. Geçenlerde şampiyon olmus Anadolu takımının hikayesini yazmıştı migroarmis abimiz bizde burdan nasibimizi almalıyız. Çözüm ne takıma ruh katacak futbolcu gerçekten keyif veren futbol ve skor tabelasına yazılan 3 puan bunlar olmadan Sivasspor kan kaybetmeye en önemlisi taraftarını kaybetmeye devam edecektir. ( not bazı arkadaşlar şimdi diyecekler kotu günde bizle olmayan hiç olmasın diye ben ve bu formda birçok kişi takımını değiştirmez ama değiştirenlerin olduğunu unutmasınlar bunları kendim icin degil genelde olanlar adına yazdım saygılar ) ...
otceken58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla