Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 20.12.2015, 14:18   #30
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1115 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Ne yönetim bazinda ,nede futbolcu bazinda ne Sivasspor ,nede Kayserispor bu ligi haketmiyorlar.Her ikisinede yaziklar olsun.90 dakika boyunca taraftari uyuttular ve bu macdan Kayseri bir puan alirken Sivasspor sonradan arayacagi puanlari kendi sahasinda birakmis oldu.

Bir takimi Aatif´a baglamak ne derece dogru olur bilmiyorum ama bu takim cok seyini yitirmis.Bu yönetim yapacagini yapti kötü ise yaramayan ve futbol becerisi olmayanlari ayni cati altinda topladi.Sonuc ortada.Macdan önce Kayseri´yi yenemiyecegimiz belli degilmiydi.

Bizim taraftarimiz unutkan herseyi isine geldigi gibi görmeye calisiyor.Hazirlik lig maclari ve kupa maclarinda toplam 2 galibiyeti olan takimin Kayseri´yi yenmesi beklenemezdi herhalde.Bu asiri SAFLIK olurdu.Kac kisi bu sitede Karabük´ten gelenler bes para etmez dedi demesinede zaten bu oyuncular bedavaya mal oldu Sivasspor´a.Iste ucuz etin yahniside bu nkadar oluyor.Seyirciye zevk vermeyen bir mac.Türk futboluna cok yazik.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...