Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı
Eyüp hocam 2011 veya 2012 bizdeki eneramo nasil bir Performans gösteriyordu?
ben sahsen afrikali oyuncularin hele top seviyeye cikmamislarsa yasina inanmiyorum ben sahsen gereksiz derim
yani 3 yil önce ibrahim akin eneramo yekta ne mükemmel oyunculardi ama simdi kendilerine faydalari yok
|
..Gardaş Angan ın 2015 de Çin de oynadığı maçların da videoları var;onları da bir izlemeni tavsiye ederim..2.olarak son 2 yılda 22 gol atan bir oyuncu bu yıl 4 gol atmış ;ama belki bazı sorunları vardır;formsuzluğu da olmuş olabilir..Sen bu oyuncunun düşüşe geçtiği için ve yaşlandığı için alınmasını istemiyorsun ama ben oyuncuyu son 2 yılda sürekli sakatlanan 27 yaşındaki Deniz YILMAZ a kesinlikle tercih ederim;çünkü bu oyuncu son 2 yılında büyük sakatlıklarda geçirmemiş.....Bu oyuncu söylendiği gibi 29 yaşında değil;28 yaşından 3 ay gün almış bir oyuncu(Ekim 1987)...Okan hocanın bu oyuncuyu 2 yıldır takip ettiğini duydum;hoca kötü bir oyuncuyu;hele ki düşüşe geçen bir oyuncuyu alıp bindiği dalı keser mi?..Ben %100 bu oyuncu alınsın falan da demedim..Sadece beğendiğimi söyledim...Mutlaka kapsamlı kontrolden de geçireceklerdir;sakatlığı varsa kesinlikle almazlar...Ben de 24-25 yaşındaki forvetlerin alınmasından yanayım ama ara transferde bu tür oyuncuları bulmak o kadar kolay olmasa gerek...Ayrıca madem alıyorlar 1 tane de daha forvet alsınlar;sadece bu oyuncuya güvenmenin de hata olacağını düşünüyorum..