Alıntı:
cengo64 Nickli Üyeden Alıntı
Sivasporun kasasında para yokmuş.Geçen sene alınan 38 milyon tl sırf yayıncı kuruluşdan aldı yönetim.2.5 milyon dolar Da Costa dan aldı.Medicana dan ne kadar aldığınızı bir Allah bir siz biliyorsunuz.Artık merak bile etmiyoruz.Küpadan aldıklarınızı hiç söylemiyoruz.Bu paralarla bonservis hiç ödemediğinize göre hepsini imza parasına mı verdiniz.Ortalama 400.000 dolar verseniz herbirine 8 milyon dolar eder 20 tanesi.Gerçekten para bittiyse kasada delik vardır.Aralarında para toplayıp transfer yapmışlarO zaman yöneticilerin matematikleri kıt biraz
|
Abicim çok güzel anlatmışın...Bu yaz bir olaya şahit oldum..Ufak görünebilir size ama al sana harcanan paranın çoookkkkk küçük bir miktarı..Bir futbolcu geliyor farzedelim. Bu adama harcanan para..Bonservisi vermiyoruz eyvallah..Araba tahsis ediyorsun,evinin kirasını ödüyorsun,çocuğunun okulunu karşılıyorsun,telefonunu karşılıyorsun,evinin temizlik hizmetini karşılıyorsun.......Bir futbolcu sana kaça mal oluyor biliyormusun şimdi..? Bunu duyunca bende çok şaşırdım ama o takımı yönetmek,dışardan oyuncu getirmek öyle kolay değil yani..Bilmem anlatabildim mi.?